WERKVLOEREN

Door de steeds toenemende druk van de economische activiteit op het milieu hebben de overheden in de meeste landen het «vervuiler betaalt» principe in nationale wetgevingen vertaald. De verplichting tot het gebruik opvangbakken of inkuipingen zijn hier het meest zichtbare teken van. Opvangen van mogelijke lekken uit vaten, tanks of andere containers met gevaarlijke producten is niet alleen zinvol nu, maar ook voor de generaties die na ons komen. Bovendien bespaart u op mogelijke boetes of erger nog, de remediëringskosten die snel exponentieel kunnen oplopen. Enpac's zeer uitgebreide gamma van 100% polyethyleen Werkvloeren kan in deze elke klus aan.

 

ENPAC IS NIET ZO MAAR DE MEEST GECOPIEERDE FABRIKANT VAN OPSLAGSYSTEMEN VOOR VERANTWOORDE OPSLAG VAN GEVAARLIJKE GOEDEREN.

8-VATS WERKVLOER

Dit is de oorspronkelijke werkvloer van Enpac. Ontworpen met het oog op maximaal gebruiksgemak voor de operator.

LEES MEER

6-VATS WERKVLOER

Dit is de eerste van een hele groep logische aanvullingen op de 8-vats vloer, de eerste van een hele groep zogenaamde housekeeping oplossingen.

LEES MEER

4-VATS WERKVLOER

Dit is geen opvangbak in de wettelijke zin van het woord, maar de logische verkleining in het gamma werkvloeren.

LEES MEER

2-VATS WERKVLOER

Dit is voorlopig de benjamin van de polyethyleen opvangbakken.

LEES MEER

MULTI-PURPOSE WORK RAMP

Deze zijn ontworpen om op een ergonomisch verantwoorde manier met steekwagens of Poly Dolly de verschillende opvangsystemen te kunnen beladen.

LEES MEER

LINK LOCKS

Dit is wat u nodig heeft indien u verschillende werkvloeren aan elkaar wil koppelen. Zeer eenvoudig te gebruiken.

LEES MEER

VERVANGROOSTERS

Bij intens gebruik gaat zelfs het beste al eens stuk. Daarvoor, maar ook voor gebruik los van onze pallets kunnen deze antislip roosters uit 100% PE gebruikt worden.

LEES MEER

Enco Europe bvba - Toekomstlaan 41D - 2200 Herentals - Tel : +32 (0)14 445 757 - info@enco-europe.com