SKIMMER

De l'huile, et par extension toutes les hydrocarbures libres, non liés ou émulgés dans la nature, posent un problème. Abanaki a plus de 50 ans d'expérience d'élgoiner des hydrocarbures de toute sorte, que ce soit du bunker C ou du perchloréthylène, une fine couche ou une pate épais, un écrèmeur d'Abanaki prend soin de facon efficace économique durable et circulaire.

SKIMMER

Skimmeurs d'Abanaki, séparat

PRINCIPE

ABANAKI skimmers werken op het verschil in densiteit tussen de koolwaterstof en het waterig milieu, maar ook en vooral door het verschil in oppervlaktespanning tussen beide die maakt dat het skimmermateriaal de ongewenste koolwaterstof aantrekt, vasthoudt en uiteindelijk afvoert.

INDUSTRIELE SKIMMERS

ABANAKI maakt een heel gamma industriele skimmers. Ze staan 24/7 paraat om in de meest veeleisende omgevingen economisch en efficient ongewenste vrije koolwaterstoffen uit uw water te elimineren. Een unit kan tot 30m hoog afvoeren. 1 abanaki skimmer haalt tot 750 liter olie per uur van het water, ook uit sterk stromend water met een groot niveauverschil ABANAKI skimmers verbruiken een absoluut minimum aan energie en vragen minimaal onderhoud.

KOELMIDDELONDERHOUD

Vrije olie op koelmidddel en ontvettingsbaden is zeer nadelig. Niet alleen voor de kwaliteit van het werk wat volgt maar ook voor standtijd van snijgereedschappen, tot de gezondheid van de medewerkers.

FR