Opvangen

Omdat opvangen beter is dan remedieren, maar vooral veel goedkoper. Omwille van de algemene trend naar meer flexibilteit, op de werkplaats, in de energiemix bieden we nu ook  flexibele opvangbakken aan. Voor kruiken en kannen, maar ook om grote volumes in te dammen. De voordelen zijn legio. Ze zijneven sterk als de sterkste stalen bak. Ze zijn veel beter bestand tegen eender welk chemisch product als kunststoffen. Maar ze verschepen aan een fractie van de kost en zijn even vloeistofdicht.

Lekbak

Recipiënten met schadelijke stoffen kunnen lekken, al dan niet spontaan, gebruik daarom een opvangbak en slaap gerust voortaan.

Kunststof

Kunststof biedt een zeer grote flexibiliteit, het laat toe om stevige  flexibele, op maat gesneden oplossingen te maken. Om aan de kleinste tot de grootste vraag te voldoen. om nog te zwijgen over de chemische bestendigheid  of corrosievast zijn, of betaalbare op maat gemaakte bakken.

Voor vaten en kannen.

Flexibele bakken

plaats je vaten op of in een opvangbak zodat je niet alleen voldoet aan Vlarem of Arbo, maar ook zorgt dat, in het onwaarschijnlijke geval er zich een lek zou voordoen, deze opgevangen wordt en verder geen zorgen veroorzaakt.

Voor grote volumes

van 1000 tot 100000 liter

Flexibele opvangbakken zijn flexibel wat het volume , de materiaalkeuze, en last but not least de vorm betreft. Of het nu een bak voor 1 IBC is of verschillende ISO tanks een helicopter of een tankwagen, we zorgen voor een optimaal passende inkuiping.

NL_NL